måndag 12 januari 2015

Planering vecka 3

Hej!

Då har vårterminen startat och med den resan mot värmen och sommaren. Det ska bli spännande att göra den tillsammans med eleverna i 6B. Vi har sett en mycket positiv utveckling redan och vet att den kommer att fortsätta även under den här terminen.

Om några veckor är det dags för utvecklingssamtal. Den här gången kommer eleverna själva stå för en hel del av presentationen av arbetet och vara de som håller i själva samtalet. Det är inte så lätt så här den första gången, men någon gång måste man börja och vi  kommer att stötta dem på olika sätt. Ni får mer information och en valblankett med tider hem med ert barn den här veckan.

Det finns nu också ett informationsblad från Skolverket med datum för de nationella proven under vårterminen. De här datumen kan vi tyvärr inte bevilja någon ledighet. Även detta blad skickas hem med era barn, men det finns också för nedladdning från Skolverket.

De enda läxor vi känner till för den här veckan är de som står här under. Det kan eventuellt tillkomma ytterligare någon läxa.

Torsdag
  • Engelskglosor (Glosboken)
Fredag
  • Ty/Fr/Sp-glosor

Hälsningar

Hans och Inger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar