måndag 15 december 2014

Sista veckobrevet före jullovet

Hej!

Då är vi inne i den sista skolveckan före jullovet. Vi börjar sammanfatta den här terminen och kan se att eleverna har växt och utvecklats på många sätt under de här månaderna. Det känns uppmuntrande inför vårterminen. Just nu jobbar eleverna med varsin presentation där de själva beskriver hur de tycker att det går i olika ämnen. Vi utvecklingssamtalet i början av februari kommer ni föräldrar att få se den här presentationen. 

Det finns också många funderingar i klassen inför det första betyget. Lärarna gå på olika sätt igenom hur betygssystemet fungerar och har också ett samtal med varje elev där de får reda på sitt betyg med en motivering. För er föräldrar vill vi än en gång rekommendera den korta film som finns inbäddad längst ner i det här inlägget. Den beskriver på ett bra sätt hur vårt betygssystem fungerar.

Det är lite speciellt program den här veckan och det påverkar de tider som eleverna slutar skoldagen. På torsdag har de möjlighet att sluta redan vid lunch pga en volleybollturnering som gör att sporthallen är upptagen på deras idrottslektion. Alternativet till att gå hem är att vara kvar och titta på turneringen som publik. Det går inga extra bussar hem, så det är viktigt att vi vet om vilka elever som kommer att gå hem tidigare på torsdag. Vi kommer att kolla med eleverna imorgon tisdag. Sexorna har sin volleybollturnering på onsdag förmiddag och klassen ställer upp med ett tjejlag och två killag. På fredag slutar vi kl 11 och extrabussarna avgår kl 11.10. 

Till sist vill vi tacka för ett gott samarbete under terminen och önska er alla en riktigt god jul!

Hans & Inger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar