tisdag 15 augusti 2017

Välkommen till ett nytt läsår!

Hej!

Just nu håller vi på att förbereda för skolstarten nästa vecka. Vi ser verkligen fram emot det fjärde året tillsammans med klassen. Årskurs 9 brukar på många sätt vara speciellt. Redan om några veckor (torsdag 31/8-fredag 1/9) ger vi oss t ex ut på en vandring med övernattning. Den här terminen brukar det dessutom vara mycket funderande kring och förberedelse för gymnasievalet som görs i början av vårterminen.

Nytt för i år är att vi har fått en tredje mentor i klassen. Det är Martina Thell som är ny hemkunskapslärare. Klassen är stor och det är viktigt att alla elever blir sedda, så vi är jätteglada för att det kommit in ytterligare en lärare.

Under de första veckorna av terminen kommer tyvärr inte systemet för frånvarorapportering, Skola 24, att vara i funktion. Vi hoppas på en lösning så snart som möjligt, men tills vidare görs sjukanmälan på tel 0144-35071.

Sist med inte minst: måndagen den 21/8 kl 8.30 börjar vi läsåret i Ä1. På förmiddagen är vi tillsammans i klassen för information mm, men efter lunch arbetar vi enligt schema. I början kommer det inte att finnas scheman digitalt, utan de delas ut till eleverna den första skoldagen.

Hans och Inger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar